Okulumuz Etwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü İle Ödüllendirildi.

Okulumuz Etwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü İle Ödüllendirildi.

24.09.2019 616

Sınıf öğretmenlerimiz Münevver ASLIBAY YILDIZ ve Recep YILDIZ'ın "Amaze Kids ,Sınıfım Laboratuvar,  Mektup Arkadaşım, Masal Kahramanım, Sağlıcakla Kal, Zorba Olma Arkadaş Ol " isimli ulusal ve uluslararası etwinning  projelerinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmişlerdir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Etwinning projeleri Nedir?

Etwinning projeleri sayesinde Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amaçlanmaktadır.

             

Kalite Etiketi Nedir?

            Kalite Etiketi, öğretmenlerin ve okulların proje çalışmaları içinde yaptıkları eTwinning aktivitelerinin yüksek düzeye ulaştığının somut bir şekilde tanınmasıdır. Öğretmenler ve öğrencilerin çalışma gayretleri, Avrupa'daki işbirliği çalışmalarında kaliteye ve açıklığa olan bağlılıkları kamuoyu tarafından teyit edilmektedir.

 Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi.

 Ulusal Kalite Etiketini kim veriyor?

            Her katılımcı ülkenin Ulusal Destek Servisi (UDS) ,Ulusal Kalite Etiketi için okullar tarafından yapılan başvuruları değerlendirir. Yüksek standarda erişmiş projeleri Kalite Etiketi ile ödüllendirir. Projede görev alan başarılı öğrenciler de ayrıca bireysel olarak 'Kalite Etiketi 'ile ödüllendirilir. 

 

24-09-201924-09-201924-09-201924-09-201924-09-201924-09-2019

21-10-2019