Zorba Olma Arkadaş Ol

11.04.2019 310

Okullarda akademik başarıyı olumsuz yönde etkileyen en önemli etkenlerden biri akran zorbalığıdır. Akran zorbalığının en önemli nedenleri ise empati yoksunluğu ve problem çözme becerisi eksikliğidir. Bu proje ile öğrencilerimize problem çözme ve empati becerisi kazandırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca; akran zorbalığının nedenlerini, zorbalık çeşitlerini tespit ederek, farklı çözüm yollarını tartışmak ve sorunu en aza indirmeyi düşünüyoruz.
One of the most important factors that affect academic achievement in schools negatively is peer bullying. The most important causes of peer bullying are lack of empathy and lack of problem solving skills. This project aims to provide students problem-solving and empaty.