Fatma Gözen Eralp İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, her zaman bir adım önde ilkesiyle, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.

Misyon: Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğretime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA 09:00 BİTİŞ 14:40
Isınma: DOĞAL GAZ/KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fgeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SÜLÜNTEPE MAH. 18 MART CAD. NO2 PENDİK / İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :2080

Yerleşim Yeri - SÜLÜNTEPE MAH. 18 MART CAD. NO:2 PENDİK

Adres - SÜLÜNTEPE MAH. 18 MART CAD. NO2 PENDİK / İSTANBUL

Ulaşım PENDİK MERKEZDEN KALKAN PENDİK-AYDOS-VİAPORT DOLMUŞLARI, HİLAL KONUTLARI-KADIKÖY(16C), SABİHA GÖKÇEN-UZUNÇAYIR METROBÜS(16S), ÇAMLIK-KARTAL CEZAEVİ-KADIKÖY(16Z), ÇAMLIK-KARTAL(132A), YENİŞEHİR-KARTAL(132K), SULTANBEYLİ-KARTAL(132V), HİLAL KONUTLARI-KARTAL METRO(KM21), ÇAMLIK-PENDİK YHT (KM26) OTOBÜS HATLARI OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 7 KM MESAFEDE