etwinning Dünyaya Bir Mesaj Ver Projesi

13.11.2020 359

Okulumuzda öğretmenlerimizdenden Şeyda KARABIYIKOĞLU tarafından etwinning kapsamında "Dünyaya Bir Mesaj Ver Projesi" yürütülmektedir.

Proje hakkında

Küreselleşmenin hızla yayıldığı dünyamızda herhangi bir olay hepimizi doğrudan veya dolaylı olarak etkiliyor İnternetin her yere eriştiği gezegenimizde haberler inanılmaz bir hızla yayılıyor. Küresel kirlenme ,ekonomi, ekosistem dengesi ,kaynakların tükenmesi doğal afetler ,dünya çocuk hakları, corona gibi pandemik hastalıklar vb hepimiz üzerinde ciddi etkiler oluşturuyor.
      Acaba çocuklar dünyaya ne gibi mesajlar vermek isterler? Eğer bir sihirli değnekleri olsaydı onlar ne yaparlardı?
   Çocukların tertemiz kalplerinden ve umut dolu zihinlerinden acaba neler dökülecek ?

Öğrencilerimizin küreselleşen dünya üzerindeki düşüncelerini kendilerini özgürce ifade edebilmeleri sağlamak

PROJE HEDEFLERİ

Başta İngilizce olmak üzere yabancı  dillere karşı istek oluşturmak

Kaynakları verimli bir biçimde tüketebilmek